Antwerps 10 Mijl Criterium

Welkom op de 2e editie van het Antwerps 10 Mijl Criterium 2018. 2017 was een erg geslaagde eerste editie van het regelmatigheidscriterium. 13 deelnemers hebben aan alle 4 de tien mijl wedstrijden deelgenomen. Samen met 4 deelnemers die 3 wedstrijden tot een goed einde brachten, werden ze op de Mastenbosloop in Kapellen gehuldigd. 3 mannelijke en 3 vrouwelijke toppers die het klassement aanvoerden werden nog eens extra in de bloemetjes gezet.

We gaan graag verder op dit elan. Op 18/3 is onze eerste afspraak in en rond het fort II van Wommelgem en 2 weken later op 31/3 stille zaterdag zijn we in het landelijke Essen. Op 2/6 is het de beurt aan de Deurne 10 Miles rond het Antwerp bosuilstadium en in de bremweide en op 21/10 sluiten we het criterium af op zachte ondergrond in het Mastenbos van Kapellen.

Van elke deelnemer worden de gelopen tijden van de 10 mijl wedstrijden opgeteld. Bij niet deelname aan een wedstrijd wordt 2u30' aangerekend. Er wordt een rangschikking opgemaakt die men op deze pagina kan raadplegen.

De eerste 3 dames en eerste 3 heren worden op de Mastenbosloop in de bloemetjes gezet. Alle atleten die aan minstens 3 wedstrijden van het criterium hebben deelgenomen worden eveneens gehuldigd met een prijs.

Wat betreft nieuwigheden in 2018 is nog niets bekend. Hiervoor houdt u best onze facebook pagina in het oog.

Met vriendelijke groeten en tot ziens aan de start !

Bruno & Filip & Mike & Stefan info@antwerps10mijlcriterium.be

Kalender

datum naam locatie afstanden website opmerkingen

Klassement

Filter op geslacht:
Filter op jaar:
Zoek naam:
plaats
algemeen
plaats
geslacht
naam geslacht woonplaats Tijd aantal
wedstrijden
Wommelgem Essen Deurne Kapellen


Log in of registreer om toegang te krijgen tot alle functies van deze website.