Hoe verbind ik mijn account met een atleten- of organisatieprofiel?

1. Zoek via het veld bovenaan naar je eigen atleten/organisatieprofiel
2. Ga naar het overeenkomende profiel. Indien er meerdere profielen bestaan (bvb door typfouten in uitslagen) kan je dit bij ons melden en dan voegen we deze samen. Om het account te linken kies je het meest juiste profiel. Eens gelinkt kan je zelf wijzigingen op het profiel aanbrengen.
3. Eens op het profiel waaraan je je account wil linken kan je in het zijmenu aan de rechterkant van de pagina klikken op de tekst 'Link dit atletenprofiel aan je account' of 'Link deze organisatie aan je account'. Eens hierop geklikt zal je account gelinkt worden.
4. Om ook wijzigingen aan het profiel te kunnen aanbrengen moet je connectie geverifieerd worden door een beheerder. Die kijkt onder andere op basis van je e-mailadres en andere beschikbare gegevens na of je wel degelijk de atleet/organisatie bent van het profiel waarmee je wil koppelen. Bij twijfel of discussie kunnen we contact met je opnemen.
Voor organisaties geldt dat enkel de geregistreerde account met het officiële e-mailadres (terug te vinden op de eigen website van de organisatie) toegang zal krijgen.


Log in of registreer om toegang te krijgen tot alle functies van deze website.