Antwerps 10 Mijl Criterium

De kogel is door de kerk. Na het spijtige verlies van de Mastenbosloop hebben de organisatoren een waardige opvolger gevonden om de 3e editie van het Antwerps 10 Mijl Criterium 2019 af te sluiten.

Terugblikkend op onze tweede editie, kunnen we ook hier spreken van een geslaagde en gesmaakte editie. Er waren 19 deelnemers die aan minstens 3 wedstrijden hebben deelgenomen waarvan 5 deelnemers - of waren het er 7 ;) - op alle 4 de wedstrijden aanwezig waren.

Daarom gaan we verder op de ingeslagen weg. Dit betekent dat onze eerste afspraak op zondag 31 maart in en rond het fort II van Wommelgem is en 2 weken later op 20 april, op stille zaterdag in het landelijke Essen. Op zaterdag 1 juni is het de beurt aan de Deurne 10 Miles rond het Antwerp bosuilstadium in de bremweide en op vrijdag 30 augustus sluiten we het criterium in schoonheid af op de Kapittelloop in het centrum van Brasschaat.

Van elke deelnemer worden de gelopen tijden van de 10 mijl wedstrijden opgeteld. Bij niet deelname aan een wedstrijd wordt 2u30' aangerekend. Er wordt een rangschikking opgemaakt die men op deze pagina kan raadplegen.

De eerste 3 dames en eerste 3 heren worden op de Kapittelloop in de bloemetjes gezet. Alle atleten die aan minstens 3 wedstrijden van het criterium hebben deelgenomen worden eveneens gehuldigd met een prijs.

Hou ook onze facebook pagina in het oog voor de laatste nieuwtjes en maak u lid van onze strava club, zo houdt u uw concurrenten in het oog.

Met vriendelijke groeten en tot ziens aan de start !

Bruno & Filip & Mike & Hans
info@antwerps10mijlcriterium.be

Inschrijven

Kalender

datum naam locatie afstanden website opmerkingen

Klassement

Filter op geslacht:
Filter op jaar:
Zoek naam:
plaats
algemeen
plaats
geslacht
naam geslacht woonplaats Tijd aantal
wedstrijden
Wommelgem Essen Deurne Brasschaat

Log in of maak een account aan om toegang te krijgen tot alle functies van deze website.