Antwerps 10 Mijl Criterium

Ook in 2020 zorgt het Antwerps 10 Mijl Criterium voor een extra sportieve uitdaging tijdens het loopseizoen : Door van elke deelnemer de gelopen tijden van de 10 mijl wedstrijden op te tellen, wordt er een rangschikking opgemaakt die men op deze pagina kan raadplegen. Bij niet deelname aan een wedstrijd wordt 2u30' aangerekend.

De eerste 3 dames en eerste 3 heren worden op de Kapittelloop in de bloemetjes gezet. Alle atleten die aan 3 wedstrijden van het criterium deelnemen worden eveneens gehuldigd met een prijs.

We verwelkomen u graag op onze 3 bevestigde lopen voor deze 4e editie. Op zondag 15 maart bent u welkom in en rond het historische Fort II van Wommelgem. Daarna is het op zondag 17 mei de beurt aan de 10 Miles Malle aan het sfeervolle kasteel Renesse te Oostmalle. Op vrijdagavond 4 september sluit het criterium in stijl af op het snelle parcours van de Kapittelloop in het centrum van Brasschaat.

Hou zeker onze facebook pagina in het oog voor de laatste nieuwtjes en maak u lid van onze strava club, zo houdt u uw concurrenten in het oog.

Met vriendelijke groeten en tot ziens aan de start !

Bruno & Hans & Leo
info@antwerps10mijlcriterium.be

Inschrijven

Kalender

datum naam locatie afstanden website opmerkingen

Klassement

Filter op geslacht:
Filter op jaar:
Zoek naam:
plaats
algemeen
plaats
geslacht
naam geslacht woonplaats Tijd aantal
wedstrijden
Wommelgem Essen Deurne Brasschaat

Log in of maak een account aan om toegang te krijgen tot alle functies van deze website.