Jouw privacy

Bij het verzamelen van uitslagen zijn we genoodzaakt ook de gegevens van atleten bij te houden. Al deze gegevens komen rechtstreeks uit publiek beschikbare uitslagen en worden enkel gebruikt om de publieke atletenprofielen op te bouwen waaraan uitslagen gelinkt kunnen worden.
Volgende persoonlijke gegevens worden intern bijgehouden uit uitslagen:

Daarnaast wordt er per wedstrijd ook nog volgende informatie opgeslagen:

Volgende data wordt publiek getoond op de website. Sommige velden kunnen verborgen worden op vraag van de persoon. Dit kan door contact via mail op info@stratenlopen.be, het privacy formulier of door een account aan te maken en dit aan je atletenprofiel te linken. Eens gelinkt kan de gebruiker kiezen welke velden verborgen worden

Derde partijen
De data die niet publiek getoond wordt, zal niet met derde partijen gedeeld worden.

Periode
- Geregistreerde atleten die hun gebruikersaccount linken aan een bestaand atletenprofiel kunnen zelf instellen hoe lang hun resultaten worden bijgehouden. Standaard blijft de data voor deze gebruikers bestaan zolang ze een account hebben.
- Niet geregistreerde atleten: alle uitslagen van niet-geregistreerde atleten worden 13 maanden bijgehouden. Nadien worden deze anoniem gemaakt. Dit wil zeggen dat de prestatie (tijd) gelinkt wordt aan een anonieme account en het dus onmogelijk is een link met de atleet terug te vinden. Van zodra er geen geregistreerde uitslagen meer aanwezig zijn voor een atletenprofiel wordt ook dit atletenprofiel verwijderd.

Indien gewenst kunnen je gegevens verborgen of helemaal gewist worden na aanvraag via info@stratenlopen.be .


Log in of maak een account aan om toegang te krijgen tot alle functies van deze website.